Termékek Menü

Tájékoztató

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük, hogy webáruházunkat választotta!

Bízunk benne, hogy Önt is a Több száz elégedett vásárlónk között köszönthetjük!

Csapatunk a legjobb tudása szerint azon dolgozik, hogy ön a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljön.

Kérjük, segítse munkánk és írja meg véleményét termékeinkkel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban a szerszamplacc@gmail.com emilcímre.

Elállás Joga

A vásárlástól való elállás joga:
Az Ügyfélnek jogában áll a vásárlástól elállni. A lemondást jelezheti e-mail -ben, telefonon, postai úton és személyesen is. Az árut az átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheti! Ha a visszaküldött termékhez választott ajándék tartozott,  a terméket az ajándékkal együtt köteles visszaküldeni a kereskedő részére. Teljesülés hiányában, az ajándék teljes vételára levonásra kerül a visszaküldött termék végösszegéből és a csökkentett értéket utalja vissza a kereskedő a vásárló bankszámlájára egy összegben.

A választott ajándék szerződéses feltétele a következő volt:

E lehetőséget a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ biztosítja az Ügyfél számára. A vételi szándéktól való elállás esetén a vételárat  legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a Szolgáltató. Az áru visszaszállításával kapcsolatos költségeket az Ügyfélnek kell viselni. Amennyiben visszaküldés után kiderül, hogy a termék illetve az ajándék nem rendeltetésszerűen volt kipróbálva (vagy hiányoznak egyes tartozékai), a Szolgáltató kártérítést követelhet az Ügyféltől a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt!

A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalja e költség viselését.

Felhasználó köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől  való elállására vonatkozó értesítés szolgáltató részére történő megküldéstől számított  14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy szolgáltató címén leadni.

Amennyiben Felhasználó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén ajánlott küldeményként, csomagként való jelzést fogad el a szolgáltató. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza a felhasználó a szolgáltató részére.

Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014.(II.26) korm. rendelet  http://njt.hu weboldalon érhető el.