Termékek Menü

Yato lézeres vízmérték 610mm

Ár:
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 9086
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: YATO

Leírás és Paraméterek

Pontos mérésekhez függőleges és vízszintes vonalak meghatározása. Pontok, vonalak és szögek meghatározása. Jelzések továbbítása lézerrel.
Alumínium elektronikus szint, beépített lézerrel, amely a mérést körülbelül 20 m távolságban tartja. Pontos meghatározást ad a függőleges és vízszintes vonalakra. A mérési paraméterek egy nagy, háttérvilágítású LCD képernyőn olvashatók. Regisztrálhatjuk azokat, és tárolhatjuk az eszköz memóriájába. A felhasználó által kipróbált vagy beállított szöget a homlokba helyezett lézer szinttel távolabb lehet mozgatni. Lehetővé teszi, hogy egy pontot, egy folytonos vonalat vagy egy derékszögben metsző vonalat kivetítsenek. A két injekciós üveg beépített profiljának köszönhetően a méréseket hagyományos módon lehet elvégezni. A mérési eredmény megtakarítás és a feltételezett paraméterek elérésének hallható jelzése. Powered by 1.5V elemek.
Az Ön igényeinek megfelelően állítsa be a buborékszintet injekciós üveg vagy digitális beállítások segítségével. Indítsa el a lézert úgy, hogy a kijelzőt a kívánt helyre mozgatja, pl. Egy szomszédos falat.